Olin todella yllättynyt kun kävijälaskuri näyttää yli 1000 käyntikertaa. Tätä blogia väsätessäni joulukuun alussa ajattelin että muutama ystäväni saattaisi käydä tätä silloin tällöin lukemassa.

Tänään tulee lunta taivaan täydeltä. Kaunista on katsella sitä ikkunasta. Tänään olen nauttinut aamusta jolloin saa nukkua pidempään. Ihanaa vain köllötellä sängyssä ja rauhassa venytellä uuteen päivään. Arkiaamuina tuo venyttely on joskus pakkopullaa, mutta pakko silti tehdä että saa itsensä ns. pakettiin ja sitten liikkeelle. Nyt on särkylääkitystäni kevennetty, pitää tulla Panadol fortella toimeen 1 g x3. Toivottavasti se riittää, pitämään minut liikkeellä.

Huomista odotan, on taas asiakaspäivä. On varmaan monenlaista tapausta taas tulossa.

Eräs entisestä elämästä tuttu vanha rouva, sanoi minulle viime viikolla että olisin hänen pojalleen sopiva, sillä tämä rouva tykkää minusta ja huolisi minut miniäkseen. Nauroin ja sanoi että koska hänestä on Amori tullut.
Hyväähän nämä ihmiset tarkoittaa, ymmärrän sen, uskon kuitenkin että kun on sen aika niin kyllä Mies elämääni löytyy.  Tässä ajatuksessa tämä päivä jatkuu.